28 november  2022

Een Astonic: het perfecte kerstcadeau!

E-Fatbike black friday deal

Ben jij op zoek naar een duurzaam en orgineel cadeau om je geliefde of kids mee te verassen, dan scoor je zeker met het geven van een Astonic fatbike!

Duurzaam cadeau

Omdat wij onze frames in Nederland produceren en alle onderdelen los op de plank hebben liggen, ben je met een Astonic fatbike verzekerd van een duurzaam cadeau, waar gegarandeerd jaren plezier aan wordt beleefd. Ook na het geven van dit fantastische cadeau ben je er zeker van dat je geliefde bij ons aan kan kloppen voor onderhoud of vervangende onderdelen zodat ze zorgeloos kunnen genieten van het perfecte geschenk.

Orgineel cadeau

Ben jij op zoek naar dat ene orginele cadeau? Wat is er nu orgineler dan een Nederlandse e-fatbike van Astonic? Natuurlijk is dit niet voor iedereen weggelegd, maar stel je eens voor: een fatbike onder de boom, daar wordt toch ieder mens blij van?

Snel geleverd 

Omdat wij uit voorraad leveren ben je gegarandeerd op tijd met het geven van je perfecte cadeau, een Astonic fatbike. Wij leveren alle fietsen persoonlijk af binnen zeven dagen na bestellen. Geen zorgen over vertraagde pakketdiensten, gewoon altijd op tijd het perfecte cadeau in huis!

Beste cadeau

Als alleen het beste goed genoeg is, kies je voor Astonic. Astonic maakt alle frames van hoogwaardig aluminium, levert standaard luxe opties op de fatbikes zoals: luchtgeveerde voorvork, passende verlichting, dubbelwandige velgen voorzien van dikke spaken, een kleurendisplay en natuurlijk ontbreken de spatborden niet! Ook zit de eerste servicebeurt erbij, waardoor jij je geliefde totaal ontzorgt met dit orginele cadeau.

E-Fatbike wetgeving

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?