14 februari 2024

Astonic, waar beleving en aandacht centraal staan

E Ride met uitmuntende service en hoge kwaliteit

Zoals iedere klant die bij Astonic over de drempel is gestapt kan beamen, draait het bij Astonic naast vakmanschap vooral om onze klanten. Het aanschaffen van een handgemaakte E-Ride van uitzonderlijke kwaliteit is een beleving, onze unieke werkwijze licht ik toe in dit artikel.

 Volledige aandacht bij Astonic

Kom je langs bij Astonic E-Rides dan weet je zeker dat je alle tijd krijgt om alle modellen te testen. Samen bespreken we tijdens een kopje koffie waar je tegen aanloopt bij je huidge fiets en bekijken we wat we aan kunnen passen aan onze modellen om hem exact af te stemmen aan jou wensen en behoeftes.  Een proefrit bij Astonic duurt gemiddeld 2 uur waarin we oprechte tijd hebben om jou perfecte Astonic te realiseren. Ook als je al jaren in het bezit bent van een Astonic blijven we aandacht besteden aan onze klanten, zo realiseren wij totale ontzorging met onderhoud aan huis, haal & Breng service en kan je maatwerk Care & Safe pakketten afsluiten. Aandacht en totale ontzorging is de norm bij Astonic!

Beleving staat centraal

De aanschaf van een Astonic moet een ware beleving zijn, vanaf dat je de drempel overstapt tot je al jaren zorgeloos rond rijd op je Astonic. Deze beleving zie je terug in onze Premium E-Rides maar ook in het ontvangst. Hoewel onze showroom klein van stuk is, maken de E-Rides die aan de muur hangen en de proefrit van 15 minuten in onze prachtige omgeving de beleving compleet. Tijdens de proefrit stop je bij onze productie en assemblage locatie en ziet hoe onze frames gelast worden en geassembleerd.  

Na aanschaf komen we je Astonic volledig gemonteerd leveren en geven je persoonlijk uitleg over het gebruik van je Astonic. Door onze premium kwaliteit blijft een Astonic een dagelijkse beleving.

Sociale impact

Omdat wij niet alleen de beste E-Rides en klantbeleving willen realiseren, maar ook bewust om willen gaan met de wereld, hebben wij onze bedrijfsvoering hier op af gestemd.

  • Zo werken wij niet met influenceers, maar steunen wij wel goede doelen;
  • Gebruiken wij gerecycelde dozen en verkleinen deze om zo min mogelijk lucht te versturen; 
  • Planten wij bomen bij onnodig heen en weer zenden van bestellingen;
  • streven wij naar landelijke dekking zodat aanschaf en onderhoud lokaal kan worden uitgevoerd
Bij Astonic staat beleving en uitmuntende service centraal

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?