13 maart 2024

Astonic: Groeien en innoveren met kwaliteit voorop

Vakman bij Astonic die zorgvuldig een premium E-Ride frame handmatig vervaardigt, wat ongeëvenaarde kwaliteit toont.

Gezond groeibedrijf

Astonic is een opvallende naam in de wereld van E-Rides, gevestigd in Nederland. Vanuit onze bescheiden begin, hebben we ons ontwikkeld tot een gezond groeibedrijf dat bekend staat om zijn premium, handgemaakte frames en de zorgvuldige selectie van hoogwaardige onderdelen. Onlangs hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt: de verhuizing naar een groter pand. Deze stap markeert niet alleen onze groei, maar ook onze toewijding om aan de stijgende vraag te voldoen zonder in te leveren op de kwaliteit en service die ons definieert.

Ruimte voor groei

De overstap naar een groter pand was een logische stap in onze groeireis. Het biedt ons de ruimte om onze productie op te schalen en nog meer premium, handgemaakte E-Rides te creëren. Deze uitbreiding staat symbool voor onze toewijding aan kwaliteit en innovatie, waarmee we de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien.

Kwaliteit en partnerschap

In de kern van onze expansie staat onze eeuwige toewijding aan kwaliteit. We selecteren zorgvuldig de beste onderdelen en werken samen met betrouwbare partners om de duurzaamheid en prestaties van onze E-Rides te garanderen. Onze groei betekent niet alleen meer producten, maar ook het versterken van relaties met leveranciers en partners die onze visie op kwaliteit en klanttevredenheid delen.

Vooruitzien zonder concessies

Terwijl we groeien, blijven we gefocust op het bieden van ongeëvenaarde service en garantie. Onze klanten verwachten het beste, en dat is precies wat we leveren. De uitbreiding van ons bedrijf en het opschalen van ons proces zijn zorgvuldig gepland om ervoor te zorgen dat onze kernwaarden - kwaliteit, aandacht en beleving - altijd voorop staan.

Richting de toekomst

De toekomst ziet er helder uit voor Astonic. Met onze grotere ruimte, verhoogde productiecapaciteit en sterke partnerschappen, zijn we beter dan ooit uitgerust om de groeiende vraag naar premium E-Rides te voldoen. We blijven ons richten op innovatie, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en service die onze klanten van ons gewend zijn.

Een selectie van hoogwaardige onderdelen gebruikt in Astonic E-Rides, benadrukkend onze toewijding aan duurzaamheid en prestatie.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?