6 maart 2023

Astonic fatbike kopen in België

ZOEF Fietsenmaker te Gent

Toen wij Pieter-Jan en Thaïsa voor het eerst spraken op de Velovak in Gorinchem, waren er direct voldoende raakvlakken. Ook zij gaan graag een stapje verder voor hun klanten, zo bieden zij service aan huis en ophaaldienst voor fietsen in de regio Gent. Omdat wij graag met gepassioneerde vakspecialisten werken die net een stapje verder gaan voor hun klanten, was er direct een uitstekende match!

Duurzaamheid en ecologisch

Pieter-Jan en Thaïsa vinden alleen plaats in de winkel voor producten waar zij geheel achter kunnen staan. Omdat duurzaamheid erg belangrijk is voor hen, selecteren zij al hun producten zorgvuldig. Omdat wij hoogwaardige onderdelen gebruiken die allen te vervangen zijn, passen onze fatbikes goed bij het assortiment van ZOEF! Als je in de shop komt bij ZOEF zie je dat ze trachten alles te recyclen. Je ziet bloempotten gevlochten van oude fietsenbanden en hangende planthouders van oude remschijven, fietstassen die gemaakt zijn van gerecycled materiaal en biologisch afbreekbare schoonmaakproducten voor je fiets.

Vakspecialist voor onze fatbikes

Pieter-Jan heeft veel kunde wat betreft onderhoud en service, is al jaren bekend met  e-bikes en normale fietsen. Nu worden de fatbikes van Astonic toegevoegd aan zijn expertise. Omdat het meest voorkomende onderhoud overeenkomt met de fietsen waar hij ruime ervaring mee heeft, kan hij zeker wat betreft onderhoud ook met onze fatbikes uit de voeten. Zo is ZOEF! de perfecte locatie voor onze Vlaamse klanten om advies te ontvangen, onderhoud te laten uitvoeren of een proefrit te maken op een fatike van Astonic.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?