02 januari  2023

Astonic Fatbike kopen in Amsterdam

E Fatbike ASTONIC 200BW (8)

Astonic Fatbikes eindelijk in Amsterdam

De afgelopen jaren hebben wij vaak de vraag gekregen of onze fatbikes ook in Amsterdam getest konden worden. Helaas konden wij tot voor kort geen partij vinden met voldoende raakvlakken wat betreft kwaliteit, service en klantcontact.

Ook blijkt dat juist onderhoud en kunde niet aan iedereen besteed is en dat de gemiddelde fietsenmaker of fatbikeverkoper te weinig onderdelen en kennis bezit om onze Premium Fatbikes van Nederlandse bodem op de juiste manier van onderhoud te voorzien.

Club204: verkoop en servicepunt van Astonic in Amsterdam

Tot we recent in contact kwamen met Sjoerd van Club204, dit unieke concept is per januari gelanceerd. Zijn pand is gevuld met Premiummerken die hun oorsprong vinden in Europa en zich onderscheiden door hoge kwaliteit. Een uniek shop-in-shopconcept waar wij direct enthousiast over waren en zonder twijfel de samenwerking aan zijn gegaan.

Club204 beschikt over een mooie werkplaats waar onderhoud aan onze fatbikes geen enkel probleem is, samen met de expertise van Sjoerd de perfecte locatie in Amsterdam. Daarnaast kunnen zij op afspraak klanten ontvangen om alle ins en outs over onze Fatbikes te delen. Vervolgens loopt de facturatie, levering en onderhoud via Club204, zodat onze klanten in Amsterdam een vertrouwde locatie hebben waar hun Astonic Fatbike in goede handen is.

Meer Fatbike-merken om te testen

Club204 is dé plek om diverse betere fatbikes te testen en te vergelijken, je vindt er e-fatbikes van Urban Drivestyle, 50rebels en Astonic. De plek om een fatbike te ervaren, een proefrit te maken, aankoopadvies in te winnen of service en onderhoud aan je fatbike uit te laten voeren. Schaf jij je fatbike aan bij Club204, dan ben je verzekerd van een Premium Fatbike met bijpassende service en klantcontact.

Sjoerd van Club204 aan het woord

‘Met Astonic bikes hebben we in CLUB 204 een fatbike van Nederlandse bodem. En daar zijn we trots op natuurlijk...

 Als  fatbike Club ligt bij ons de lat hoog en vertegenwoordigen wij uitsluitend Fatbike brands met een productie lijn in Europa. Zo houden we de kwaliteit hoog en kunnen wij altijd de juiste service bieden. En precies daar matched Astonic perfect met de CLUB 204 values, sterker nog, met hun productie aan huis in Nederland tilt Astonic het naar een ongekend niveau. 

Met een Astonic koop je geen 13 in een dozijn bike, je kan met het assortiment en accessoires alles naar wens customizen, zo rijd jij rond op jouw unieke bike. 

 Kom snel naar de Club om een Astonic bike te testen. Ook de Astonic riders in Amsterdam en omstreken zijn welkom bij ons voor service en onderhoud.’ 

Eerste gratis servicebeurt

Woon jij in Amsterdam en heb je jouw Astonic Fatbike bij ons persoonlijk aangeschaft, dan kun je met de komst van Club204 je eerste gratis servicebeurt op afspraak uit laten voeren in de werkplaats van Club204. Let er op dat je de afspraak met ons maakt via info@astonic-rides.nl. Wij hoeven dan geen voorrijkosten in rekening te brengen en zo is vanaf heden je eerste gratis servicebeurt in Amsterdam dus geheel gratis. Maak je liever gebruik van onze 'aan huis-service'? Dat kan ook, dan betaal je de voorrijkosten.

E Fatbike ASTONIC 200BW (60)

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?