18 maart 2024

Astonic en Street Child

Een gedoneerde Astonic E-Ride staat klaar voor gebruik in Sierra Leone, vertegenwoordigt de steun aan lokale gemeenschappen door middel van de samenwerking tussen Astonic en Street Child.

Astonic en Street Child: Samen voor verandering door een unieke veiling

Bij Astonic geloven we sterk in de kracht van gemeenschap en het maken van een positieve impact op de wereld. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we een unieke samenwerking zijn aangegaan met Street Child, een toegewijde organisatie die zich inzet voor het onderwijs en de bescherming van kwetsbare kinderen over de hele wereld. In het kader van deze bijzondere samenwerking zullen we een exclusieve Astonic E-Ride veilen tijdens een speciaal Gala-evenement. Het mooie hiervan? De volledige opbrengst van de veiling zal ten goede komen aan Street Child.

Een stap vooruit met Astonic

De Astonic E-Ride staat bekend om zijn innovatieve design, duurzaamheid en bijdrage aan een groenere toekomst. Door een van onze E-Rides te veilen, willen we niet alleen aandacht vragen voor het belang van duurzame mobiliteit, maar ook voor de essentiële behoefte aan onderwijs en ondersteuning voor kinderen in minder bevoorrechte gebieden.

Het Gala: Een avond van hoop

Het Gala belooft een avond te worden vol inspiratie, verbinding en generositeit. Naast de veiling, zullen gasten worden getrakteerd op boeiende sprekers, heerlijke diners en de mogelijkheid om rechtstreeks bij te dragen aan de missie van Street Child. Het is een unieke kans om deel uit te maken van iets groters en direct bij te dragen aan de toekomst van kinderen wereldwijd.

Waarom Street Child?

Street Child werkt in enkele van de meest uitdagende plaatsen ter wereld om kinderen toegang te geven tot onderwijs, en hun families te ondersteunen bij het opbouwen van een stabiele en zelfvoorzienende toekomst. De samenwerking met Street Child stelt ons in staat om een directe impact te maken en steun te bieden waar het het meest nodig is.

Sluit je aan bij het avontuur in Sierra Leone

Naast onze spannende veiling voor Street Child, hebben we nog een buitengewone kans om de schoonheid van Sierra Leone te ervaren. Vanaf 1 mei 2024 ben je uitgenodigd voor een episch avontuur dat drie of vijf dagen duurt. Kies voor hardlopen of fietsen buiten de gebaande paden en ontdek de pracht die Sierra Leone te bieden heeft. Terwijl je door tropische jungles en lokale dorpjes slingert, nemen de gevarieerde routes je mee door enkele van de meest adembenemende landschappen in het noorden van Sierra Leone. Van een gloednieuw parcours voor een hele en halve marathon tot een optie voor een 10K of 5K, er is iets voor alle loopniveaus. Dit jaar lanceren we een ongelooflijke 70 km fietsuitdaging voor diegenen onder jullie die een ander soort uitdaging willen aangaan. Ongeacht de afstand die je voltooit, elke race biedt je een uniek perspectief op dit prachtige land, terwijl je zowel je lichaam als geest uitdaagt.

Reis

Deze reis is zoveel meer dan alleen een geweldig evenement. Je krijgt de kans om Noord-Sierra Leone te verkennen met gelijkgestemden, workshops bij te wonen en meer te ontdekken over het werk van Street Child. Je epische race-avontuur begint bij het ochtendgloren en eindigt weer in het Wusum-stadion in Makeni, waar je wordt onthaald met een handgesneden medaille en een koud biertje of verse kokosnoot!

Hoe U kunt helpen

Als je geïnspireerd bent door het werk dat Astonic en Street Child samen doen en direct een impact wilt maken, is doneren eenvoudig en effectief. Bezoek simpelweg de website van Street Child, waar je een veilige online donatie naar keuze kunt doen. Elke bijdrage, groot of klein, helpt om ervoor te zorgen dat kinderen in enkele van de moeilijkste delen van de wereld toegang hebben tot onderwijs en de kansen die ze verdienen. Sluit je vandaag nog bij ons aan om een verschil te maken en help ons de toekomst van talloze kinderen te ondersteunen. Jouw vrijgevigheid heeft de kracht om levens te veranderen.

Een kind in Sierra Leone glimlacht terwijl het een boek ontvangt, omringd door dorpbewoners, symboliseert de impact van donaties aan Street Child door de samenwerking van Astonic.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?