4 maart 2024

Astonic: Een stap vooruit in duurzame bedrijfsvoering

Fatbike ASTONIC (33)

Bij Astonic richten wij ons erop dat elke stap die we zetten, elke E-Ride die we produceren, en elke interactie met onze klanten, bijdraagt aan een grotere missie: het maken van een positieve impact op de wereld. In dit licht streven we ernaar niet alleen de horizon van innovatie te verbreden, maar ook zorg te dragen voor de planeet en de gemeenschappen om ons heen. Hier is hoe we dit doen:

Goede doelen steunen

Ons hart klopt voor meer dan alleen technologie. Door samen te werken met diverse goede doelen, zetten we ons in voor het ondersteunen van initiatieven die gericht zijn op het verbeteren van levens en het beschermen van onze natuurlijke wereld. Elk product dat je bij ons koopt, draagt bij aan deze missie, waardoor je niet alleen eigenaar wordt van een hoogwaardige E-Ride, maar ook deel uitmaakt van een grotere beweging richting positieve verandering.

Duurzame verpakkingen

In ons streven naar duurzaamheid hergebruiken we kartonnen dozen en passen we de grootte ervan aan voor verzending. Dit minimaliseert niet alleen afval, maar zorgt ook voor een efficiënter transportproces. Door minder ruimte in te nemen, verlagen we de CO2-uitstoot van elke zending, waardoor jouw keuze voor Astonic een groene keuze wordt.

Bomen planten voor retourzendingen

We begrijpen dat niet elke aankoop perfect is. Echter, bij onnodige retourzendingen kiezen we voor een unieke benadering: voor elke retour planten we bomen. Dit initiatief compenseert de CO2-uitstoot die gepaard gaat met het heen en weer zenden van producten en draagt bij aan de herbebossing van onze planeet. 

Streven naar CO2-vermindering

Onze missie omvat het bieden van een duurzame en groenere optie in de mobiliteitssector. We zijn constant op zoek naar innovatieve manieren om onze productieprocessen te verfijnen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Het aanbieden van E-Rides is slechts het begin; we werken aan een toekomst waarin we op alle vlakken een impact proberen te hebben, waardoor onze klanten met trots kunnen zeggen dat hun keuze voor Astonic een stap is in de richting van een duurzamere wereld.

Bij Astonic staat kwaliteit, aandacht, en beleving centraal. We nodigen je uit om samen met ons op deze reis te gaan; een reis waarbij elke keuze telt, elke actie een doel heeft, en elke rit bijdraagt aan een groenere toekomst.

Kies voor impact, kies voor Astonic.

Astonic E-Ride gepositioneerd in een groene omgeving, uitdrukking van commitment aan een duurzamere toekomst

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?