24 juni 2021

Astonic E-Fatbike voor het goede doel

Doe Mee aan Sameena van der Mijdens Ultrarun Tegen Gedwongen Prostitutie en Mensenhandel

Ga mee op een opmerkelijke 10-daagse ultrarun met Sameena van der Mijden terwijl ze 1.000 kilometer door Nederland aflegt, van 16 juni tot 25 juni. Deze buitengewone reis gaat niet alleen over uithoudingsvermogen; het is een krachtig standpunt tegen gedwongen prostitutie en mensenhandel. Na deze prestatie verschijnt Sameena's autobiografie op 26 juni, waarin ze haar persoonlijke strijd met gedwongen prostitutie deelt en hoe hardlopen haar redding werd.

Ondersteuning op Wielen

Astonic E-Fatbikes Sluiten Zich Aan bij de Zaak Lotte Advocaat uit Arkel en Ilse van Dijk uit Den Haag namen de straten op met Astonic E-Fatbikes om Sameena en haar hardlooppartner een dag te ondersteunen. Gekozen voor dit nobele doel, voegt hun deelname op Astonic's premium e-bikes een dynamische laag toe aan de campagne.

Muskathlon

Racen voor Gerechtigheid "Muskathlon organiseert onder het motto 'strijd voor gerechtigheid, ren, wandel of fiets met ons mee!' evenementen om cruciale kwesties onder de aandacht te brengen," legt Lotte uit. Verbonden met THDV, een organisatie die zich inzet tegen gedwongen prostitutie in Nederland, dient de Muskathlon als platform voor Sameena om fondsen te werven voor dit doel.

De Astonic Ervaring

 "Ik heb de aanwezigheid van Astonic op Instagram gezien en zelfs in het stadspark van Gorinchem," deelt Lotte. Na contact te hebben opgenomen, begonnen Lotte en Ilse hun vroege ochtendrit op 22 juni in Venray, uitgerust met Astonic E-rides, wat symbool staat voor een robuuste partnerschap voor gerechtigheid.

De Lopers Begeleiden

De reis was gevuld met ondersteuning en voorbereiding, van het zorgen dat de lopers gehydrateerd en gevoed bleven tot het navigeren door pittoreske velden, bossen en stadsgezichten van Venray naar Den Bosch. Astonic E-Fatbikes bewezen hun waarde, naadloos overgaand van natuurlijk terrein naar stedelijke omgevingen, en benadrukten hun veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Aandacht Trekken voor een Goed Doel

 "De Astonic’s trokken overal aandacht, waardoor nieuwsgierigheid werd gewekt, zowel in de stad als op het platteland," herinnert Lotte zich. Deze zichtbaarheid bracht niet alleen het doel van de lopers aan het licht, maar ook het innovatieve ontwerp en de capaciteit van Astonic E-Fatbikes.

Hoe U Kunt Helpen 

We hebben Sameena goed kunnen begeleiden, en de Astonic’s reden fantastisch! Fijn dat de fietsen voor het goede doel beschikbaar zijn gesteld. Geïnteresseerd in het ondersteunen van de strijd tegen gedwongen prostitutie en mensenhandel? Bezoek de website van Muskathlon, THDV of Sameena om te leren hoe u kunt bijdragen aan dit belangrijke doel.

 Wil je bijdragen aan de strijd tegen gedwongen prostitutie en mensenhandel? Kijk dan op de website van Muskathlon, THDV of Sameena.

Lotte advocaat op een astonic

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?