23 oktober 2023

E-Ride van Astonic kopen in Alkmaar

Custom made E Fatbike (154)

Astonic kopen bij, Garage Dave Kuys in Alkmaar

Onze E-Rides, E-Bikes en E-Fatbikes zijn inmiddels al geruime tijd te vinden in Alkmaar bij garage Dave Kuys. In deze autogarage draaien de monteurs hun hand niet om voor onderhoud aan mobiliteit op vier wielen. Toen Dave de E-bikes van Astonic tegen kwam en contact met ons opnam gaf hij aan alleen E-Fatbikes van hoge kwaliteit in zijn garage te willen plaatsen en ons graag als uitbereiding op gebied van elektrische mobiliteit op twee wielen te verwelkomen.

Vakkundigheid en service

Na een kennismaking en uitgebreid testen in onze bescheiden werkplaats was Dave enthousiast en wij stonden ook positief tegen een samenwerking. Dave en zijn team van vakbekwamen specialisten gaan net dat stapje verder voor hun klanten en service en contact staan centraal! Of het nu gaat om onderhoud aan of aanschaf, iedereen die over de drempel stapt ontvangt passend advies. 

Custom E-Ride van Astonic

Omdat Dave graag E-bikes aanbied die net even anders zijn, kiest hij vaak een Custom kleur voor zijn E-bike van Astonic. Stap je bij Dave binnen heb je de kans een unieke Astonic aan te treffen die je mee mag nemen om een test rondje te rijden. Ook zijn klanten mogen bij lekker weer tijdens het onderhoud aan hun auto genieten van een heerlijk rondje touren op een E-bike van Astonic!

E Fatbike Custom made

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?