29 April 2024

100% Handmade in Holland

Astonic maakt fietsen helemaal met de hand in Nederland, volledig aan te passen aan de wensen van de klant

In een wereld waar snelheid en massaproductie overheersen, onderscheiden de handgemaakte fietsen uit Nederland zich door hun unieke kwaliteit en persoonlijke charme. Deze fietsen zijn niet alleen een vervoermiddel, maar een statement van duurzaam vakmanschap en innovatieve design.

De renaissance van het ambachtsvak in Nederland

In Nederland, met zijn rijke fietscultuur, zijn wij volledig gericht op ambachtswerk. Onze ambachtslieden combineren traditionele methoden met moderne technieken om fietsen te vervaardigen die zowel esthetisch mooi als technisch superieur zijn. 

Wat maakt een Handgemaakte fiets zo speciaal?

De kracht van een handgemaakte fiets ligt in de aanpasbaarheid. Elk onderdeel wordt met zorg gekozen en geplaatst, elk frame op maat gemaakt en met precisie gelast. Deze fietsen vertegenwoordigen een perfect balans tussen functionaliteit en persoonlijk comfort. Ons doel is om voor élke fietser de beste fiets te bouwen.  Dit resulteert in het juiste frame voor een fijne, ergonomische zithouding, en de unieke mogelijkheid om je fiets helemaal naar eigen smaak af te laten monteren.

Praktische voordelen van Handgemaakte fietsen

Handgemaakte fietsen bieden niet alleen esthetisch plezier, maar zijn ook op maat gemaakt voor perfecte ergonomie. Dit resulteert in een comfortabelere en efficiëntere rijervaring, aangepast aan de individuele behoeften van elke fietser.

Waarom kiezen voor een Handgemaakte Fiets uit Nederland?

Een handgemaakte fiets kiezen betekent investeren in kwaliteit, duurzaamheid en individualiteit. Je steunt lokale bedrijven en kiest bewust voor een milieuvriendelijk productieproces. Daarnaast ben je zeker van een vertrouwd en persoonlijk aanspreekpunt met alle onderdelen los op de plank.

Conclusie

Een handgemaakte fietsen uit Nederland biedt een authentieke rijervaring die de massaproductie ver overstijgt. Deze fietsen zijn niet alleen een praktische keuze, maar ook een investering in comfortabele ritten en duurzaamheid.

HANDMADE & BUILD TO LAST

fietsen volledig met de hand gemaakt in Nederland volledig aan te passen aan de klant voor extreem comfort!

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?