Earth Special

earth SPECIAL

Vanaf € 2.630,-

E-Fatbike met een aangepast frame

Ben je opzoek naar iets speciaals? Dan is de Astonic Earth Special Fatbike het model voor jou! Met deze eye-catcher weet je zeker dat je hoofden laat draaien tijdens je tochten op deze E-Fatbike

Een extra bochtje is toegevoegd aan dit Fatbike frame. Optisch geeft dit net dat beetje "extra" aan je Fatbike frame, het bochtje is ook erg handig om je slot omheen te hangen. Schaf je een Tex-lock aan, dan weet je zeker dat het slot je Fatbike frame niet beschadigd.

Deze Astonic Earth Special is ideaal voor tochtjes met de familie door de bossen, ook heuvelachtige landschappen zijn geen enkel probleem voor deze E-Fatbike. Heerlijk cruisen met het hele gezin een ware beleving waar iedereen van geniet!

Woon je in de stad dan is deze Fatbike ook ideaal voor woon werk verkeer, de zit van de Astonic Earth Special Fatbike is zo vormgegeven dat je rechtop, in een ontspannen houding en met een lach op je gezicht kan fietsen . Zonder moeite, zweet en met een flinke dosis plezier ben je overal snel en natuurlijk zonder file. Met de krachtige Bafang achterwiel motor rij je met gemak 25km/h en omdat wij onze Fatbike standaard leveren met een grote uitneembare accu kan je kilometers ver rondscheuren door de stad. 

Astonic Earth Special E250
Vanaf € 2.630,-

Ben je op zoek naar iets speciaals? De Astonic Earth Special E250 Fatbike is dankzij het afwijkende frame een echte blikvanger.

Astonic Earth Special E750
Vanaf € 2.980,-

Met z'n opvallende frame en het hogere vermogen is de Astonic Earth Special E750 Fatbike een unieke e-ride.

Specs

Luchtgeveerde voorvork

De geveerde voorvork op onze e-fatbike zorgt voor meer rijcomfort en geeft extra demping. Ga je met je stoere elektrische fatbike vaak off-road, dan kun je de luchtgeveerde voorvork instellen  zodat er meer demping ontstaat. Dit zorgt voor meer comfort.

Geheel aluminium frame

We hebben er bewust voor gekozen onze fatbike geheel van aluminium te maken. Hoewel dit het productieproces bemoeilijkt geeft het extreme stevigheid aan de fatbike. Ook zorgt het er voor dat jouw stoere elektrische fatbike vrij blijft van roest.  Natuurlijk is aluminium lichter. Dit maakt onze fatbike een stuk handzamer en is hij goed mee te nemen op je fietsdrager. Met een gewicht van zo'n 23kg is het de perfecte e-fatbike om mee te nemen op vakantie.

Hoogwaardige onderdelen van Shimano en Bafang

Omdat alleen het beste goed genoeg is hebben we onze fatbike voorzien van hoogwaardige materialen en onderdelen. We gebruiken voornamelijk onderdelen van Shimano en Bafang. Deze gerenommeerde merken zijn een begrip in de fietsenbranch en bieden de kwaliteit die wij wensen voor onze elektrische fatbike.

Hydraulische schijfremmen

Omdat al onze fatbikes over een krachtige elektromotor beschikken mogen goede remmen natuurlijk niet ontbreken. Al onze fatbikes zijn standaard uitgerust met krachtige schijfremmen zodat u in iedere situatie snel tot stilstand komt. Goede remmen zijn een must op een e-fatbike.

Brede banden voor hoog comfort en perfecte wegligging

Onze fietsen hebben banden met een breedte van vier inch oftewel tien cm. Dit geeft extra dempend vermogen, omdat de bandenspanning lager is dan een fiets met normale banden. Dit dempend vermogen vertaalt zich in een extra comfortabele rijervaring.

Retro verlichting

Een prachtige led-voorlamp voorzien van een mooie ledring en drie standen. Een remlicht is geïntegreerd in het achterlicht.

All-weather spatbordenset

Een voor- en een achterspatbord zijn natuurlijk gemonteerd.

Earth Extended

Vanaf € 2.780,-

Earth Special

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl
+31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw elektrische Astonic fatbike?