Earth Sky High

EARTH SKY HIGH

Vanaf € 3.390,-

Verhoogd model

De Astonic Earth Sky High modellen bezitten dezelfde eigenschappen als hun kleine broers, maar hebben net dat beetje extra hoogte voor de echt lange mensen onder ons. Ben je langer dan 2 meter? Kies een Sky High en je fietst comfortabel rond op je e-fatbike.

Deze Astonic Earth Sky High fatbikes zijn ideaal voor tochtjes met de familie door de bossen. Ook heuvelachtige landschappen zijn geen enkel probleem voor deze e-fatbike. Heerlijk cruisen met het hele gezin, een ware beleving waar iedereen van geniet!

Woon je in de stad dan is deze fatbike ook ideaal voor woon-werkverkeer. De zit van de Astonic Earth fatbike is zo vormgegeven dat je rechtop, in een ontspannen houding en met een lach op je gezicht kan fietsen . Zonder moeite, zonder zweet en met een flinke dosis plezier ben je overal snel en natuurlijk altijd zonder files. Met de krachtige Bafang achterwielmotor rijd je met gemak 25km/h op deze fatbike en omdat wij onze fietsen standaard leveren met een grote uitneembare accu kun je kilometers ver rondscheuren door de stad. 

Er zijn twee "Sky High"-modellen: de Special (met een extra framebocht onder het zadel) en de Extended (neem een passagier mee achterop). Je ziet ze hieronder.

Specs

Luchtgeveerde voorvork

De geveerde voorvork op onze e-fatbike zorgt voor meer rijcomfort en geeft extra demping. Ga je met je stoere elektrische fatbike vaak off-road, dan kun je de luchtgeveerde voorvork instellen  zodat er meer demping ontstaat. Dit zorgt voor meer comfort.

Geheel aluminium frame

We hebben er bewust voor gekozen onze fatbike geheel van aluminium te maken. Hoewel dit het productieproces bemoeilijkt geeft het extreme stevigheid aan de fatbike. Ook zorgt het er voor dat jouw stoere elektrische fatbike vrij blijft van roest.  Natuurlijk is aluminium lichter. Dit maakt onze fatbike een stuk handzamer en is hij goed mee te nemen op je fietsdrager. Met een gewicht van zo'n 23kg is het de perfecte e-fatbike om mee te nemen op vakantie.

Hoogwaardige onderdelen van Shimano en Bafang

Omdat alleen het beste goed genoeg is hebben we onze fatbike voorzien van hoogwaardige materialen en onderdelen. We gebruiken voornamelijk onderdelen van Shimano en Bafang. Deze gerenommeerde merken zijn een begrip in de fietsenbranch en bieden de kwaliteit die wij wensen voor onze elektrische fatbike.

Hydraulische schijfremmen

Omdat al onze fatbikes over een krachtige elektromotor beschikken mogen goede remmen natuurlijk niet ontbreken. Al onze fatbikes zijn standaard uitgerust met krachtige schijfremmen zodat u in iedere situatie snel tot stilstand komt. Goede remmen zijn een must op een e-fatbike.

Brede banden voor hoog comfort en perfecte wegligging

Onze fietsen hebben banden met een breedte van vier inch oftewel tien cm. Dit geeft extra dempend vermogen, omdat de bandenspanning lager is dan een fiets met normale banden. Dit dempend vermogen vertaalt zich in een extra comfortabele rijervaring.

Retro verlichting

Een prachtige led-voorlamp voorzien van een mooie ledring en drie standen. Een remlicht is geïntegreerd in het achterlicht.

All-weather spatbordenset

Een voor- en achterspatbord is natuurlijk gemonteerd.

Earth Extended

Vanaf € 2.780,-

Earth Special

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl
+31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic fatbike?