Earth Fatbike

earth Fatbike

€ 2.999,-

E-fatbike met een Retro look 

Onze Astonic Earth fatbike heeft een clean retro ontwerp. Deze fantastische fiets met dikke banden heeft wat weg van een oude brommer, geinspireerd op een Puch en Cita is dit de mooiste één persoons Fatbike die er te vinden is op de markt. We hebben tassen van echt leder om deze retro fatbike helemaal compleet te maken, Vee tires met white walls kunnen hier nog eenschepje boven op doen. 

Verkrijgbaar in vier matte kleuren is deze e-fatbike een echte blikvanger.

Inspirerend voor de toekomst

Dit eerste ontwerp wat we met veel passie en kennis ontwikkeld hebben, heeft wat voeten in de aarde gehad! Bij de start van dit prototype waren 20 x 4 inch banden bijna niet verkrijgbaar en het vinden van passende onderdelen bleek een uitdaging. Het heeft ons vier jaar gekost het prototype volledig naar wens te hebben waar alleen het beste goed genoeg was en uitmuntende kwaliteit het streven. Dit model is de basis geweest van alle volgende modellen, het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost maar uiteindelijk heeft het ons leven vereikt, zowel als van vele trouwe Astonic riders die nog steeds iedere dag met plezier op hun Astonic stappen en de auto laten staan!

Astonic Earth E250
Vanaf € 2.999,-

Hét fatbike model waarmee je direct de weg op kunt zonder gedoe. Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid op deze fatbike.

Fatbike Specs

Luchtgeveerde voorvork

De geveerde voorvork op onze e-fatbike zorgt voor meer rijcomfort en geeft extra demping. Ga je met je stoere elektrische fatbike vaak off-road, dan kun je de luchtgeveerde voorvork instellen  zodat er meer demping ontstaat. Dit zorgt voor meer comfort tijdens de ritten op onze e-fatbikes.

Geheel aluminium frame

We hebben er bewust voor gekozen onze fatbike geheel van aluminium te maken. Hoewel dit het productieproces van onze fatbikes bemoeilijkt geeft het extreme stevigheid aan de fatbike. Ook zorgt het er voor dat jouw stoere elektrische fatbike vrij blijft van roest. Natuurlijk is aluminium lichter dan staal. Dit maakt onze fatbike een stuk handzamer en is hij goed mee te nemen op je fietsdrager. Met een gewicht van zo'n 23kg is het de perfecte e-fatbike om mee te nemen op vakantie.

Hoogwaardige onderdelen van Shimano en Bafang

Omdat alleen het beste goed genoeg is voor onze fatbikes hebben we onze fatbike voorzien van hoogwaardige materialen en onderdelen. We gebruiken voornamelijk onderdelen van Shimano en Bafang. Deze gerenommeerde merken zijn een begrip in de fietsenbranch en bieden de kwaliteit die wij wensen voor onze elektrische fatbike.

Hydraulische schijfremmen

Omdat al onze fatbikes over een krachtige elektromotor beschikken mogen goede remmen natuurlijk niet ontbreken. Al onze fatbikes zijn standaard uitgerust met krachtige schijfremmen zodat u in iedere situatie snel tot stilstand komt. Goede remmen zijn een must op een e-fatbike.

Brede banden voor hoog comfort en perfecte wegligging

Onze fietsen hebben banden met een breedte van vier inch oftewel tien cm. Dit geeft extra dempend vermogen op onze fatbikes, omdat de bandenspanning lager is dan een fiets met normale banden. Dit dempend vermogen vertaalt zich in een extra comfortabele rijervaring op een fatbike.

Retro verlichting

Een prachtige led-voorlamp voorzien van een mooie ledring en twee standen is gemonteerd op onze fatbike. Een remlicht is geïntegreerd in het achterlicht.

All-weather spatbordenset

Aluminium voor- en achterspatborden zijn gemonteerd op al onze fatbike modellen.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic fatbike?