Earth Sky High

EARTH SKY HIGH

Vanaf € 3.399,-

E-Fatbike met hogere framemaat

De Astonic Earth Sky High modellen bezitten dezelfde eigenschappen als hun kleine broers, maar hebben net dat beetje extra hoogte voor de echt lange mensen onder ons. Ben je langer dan 185 cm? Kies een Sky High en je fietst comfortabel rond op je e-fatbike.

Nadat we de Earth hadden uitgebracht, kwamen we al snel tot de ontdekking dat we meer comfort zouden kunnen creëren als we hogere framemaat konden ontwikkelen. Best een uitdaging want je wil naast comfort het ontwerp behouden en niet uit zijn verband trekken. Omdat wij zelf 186 cm en 200 cm lang zijn en voornamelijk Roel wel wat minder kniebuiging wenste, begaf hij zich terug naar de tekentafel, waarna we de Earth Sky High modellen hebben mogen ontwikkelen. Het fantastisch comfort wat echt een extreem verschil maakt voor langere mensen heeft ons doen beslissen altijd te streven naar framematen in onze modellen.

There is no, one size fits all with Fabikes!

Er zijn drie"Sky High"-modellen: de Earth Special (met een extra framebocht onder het zadel), de Earth Extended (neem een passagier mee achterop). Je ziet ze hieronder. En inmiddels is ook de Breeze special verkrijgbaar in een "Sky High" model, bekijk deze op de pagina van de Breeze Special!

Specs

Luchtgeveerde voorvork

De geveerde voorvork op onze e-fatbike zorgt voor meer rijcomfort en geeft extra demping. Ga je met je stoere elektrische fatbike vaak off-road, dan kun je de luchtgeveerde voorvork instellen  zodat er meer demping ontstaat. Dit zorgt voor meer comfort.

Geheel aluminium frame

We hebben er bewust voor gekozen onze fatbike geheel van aluminium te maken. Hoewel dit het productieproces bemoeilijkt geeft het extreme stevigheid aan de fatbike. Ook zorgt het er voor dat jouw stoere elektrische fatbike vrij blijft van roest.  Natuurlijk is aluminium lichter. Dit maakt onze fatbike een stuk handzamer en is hij goed mee te nemen op je fietsdrager. Met een gewicht van zo'n 23kg is het de perfecte e-fatbike om mee te nemen op vakantie.

Hoogwaardige onderdelen van Shimano en Bafang

Omdat alleen het beste goed genoeg is hebben we onze fatbike voorzien van hoogwaardige materialen en onderdelen. We gebruiken voornamelijk onderdelen van Shimano en Bafang. Deze gerenommeerde merken zijn een begrip in de fietsenbranch en bieden de kwaliteit die wij wensen voor onze elektrische fatbike.

Hydraulische schijfremmen

Omdat al onze fatbikes over een krachtige elektromotor beschikken mogen goede remmen natuurlijk niet ontbreken. Al onze fatbikes zijn standaard uitgerust met krachtige schijfremmen zodat u in iedere situatie snel tot stilstand komt. Goede remmen zijn een must op een e-fatbike.

Brede banden voor hoog comfort en perfecte wegligging

Onze fietsen hebben banden met een breedte van vier inch oftewel tien cm. Dit geeft extra dempend vermogen, omdat de bandenspanning lager is dan een fiets met normale banden. Dit dempend vermogen vertaalt zich in een extra comfortabele rijervaring.

Retro verlichting

Een prachtige led-voorlamp voorzien van een mooie ledring en drie standen. Een remlicht is geïntegreerd in het achterlicht.

All-weather spatbordenset

Een voor- en achterspatbord is natuurlijk gemonteerd.

Earth Extended

Vanaf € 2.780,-

Earth Special

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

1info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic fatbike?