Earth Extended Fatbike

earth Extended Fatbike

Vanaf € 3.199,-

E-fatbike met een langer frame

Deze verlengde e-fatbike geeft je nog meer ruimte om op pad te gaan. Deel het gevoel van vrijheid en neem met gemak een passagier mee. Deze fatbike is de perfecte tweezitter of ga zelfs met zijn drieën op avontuur met dit fatbike model. Uren plezier voor het hele gezin op deze fatbike, uit te breiden met kinderstoeltjes en voetsteunen zodat je veilig op stap kan met de kids.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot ongeveer 10 jaar, mits de juiste accessoires worden aangeschaft om de kids veilig mee te nemen op de e-fatbike.

Perfecte tweepersoons fatbike

Ook passen op deze verlengde fatbike met gemak twee volwassenen. Voeg een passagierszadel en voetsteunen toe aan je Extended fatbike en met het grootste gemak en comfort cruise je samen het avontuur tegemoet. 

Woon je in de stad dan is deze fatbike ideaal voor woon-werkverkeer. De zit van de Astonic Earth fatbike is zo vormgegeven dat je rechtop, in een ontspannen houding en met een lach op je gezicht kunt fietsen. Zonder moeite, zonder zweet en met een flinke dosis plezier ben je overal snel en natuurlijk altijd zonder files. Met de krachtige Bafang achterwielmotor rijd je met gemak 25km/h en omdat wij onze fatbike standaard leveren met een grote uitneembare accu kun je kilometers ver rondscheuren door de stad. 

Praktische e-fatbike

Na het lanceren van onze eenpersoons Fatbike model de Earth stonden wij direct klaar verder te werken aan een model waar je met meer mensen op kon rijden. Tijdens het ontwikkelen van deze bike was het idee dat wij een Fatbike wilde waar je echt comfortabel met twee volwassenen op kon stappen. De grondlegger van ons bedrijf was immers een immense bakfiets, een fatbike waar je met je kids op kon en gezellig samen op date nights van kon genieten was een ware aanvulling voor ons merk. Natuurlijk is deze verlengde e-fatbike zeer praktisch, je kunt een basket of voordrager toevoegen, een delivery box of boodschappentassen waardoor je met deze e-fatbike naast een passagier meer spullen kan meenemen.

Ben je langer dan 185 cm dan is de Earth extended in "Sky High" framemaat aan te bevelen.

Fatbike Specs

Luchtgeveerde voorvork

De geveerde voorvork op onze e-fatbike zorgt voor meer rijcomfort en geeft extra demping. Ga je met je stoere elektrische fatbike vaak off-road, dan kun je de luchtgeveerde voorvork instellen  zodat er meer demping ontstaat. Dit zorgt voor meer comfort.

Geheel aluminium frame

We hebben er bewust voor gekozen onze fatbikes geheel van aluminium te maken. Hoewel dit het productieproces bemoeilijkt geeft het extreme stevigheid aan de e-fatbike. Ook zorgt het er voor dat jouw stoere elektrische fatbike vrij blijft van roest. Natuurlijk is aluminium lichter dan staal. Dit maakt onze fatbike een stuk handzamer en is hij goed mee te nemen op je fietsdrager. Met een gewicht van zo'n 23kg is het de perfecte e-fatbike om mee te nemen op vakantie.

Hoogwaardige onderdelen van Shimano en Bafang

Omdat alleen het beste goed genoeg is hebben we onze fatbike voorzien van hoogwaardige materialen en onderdelen. We gebruiken voornamelijk onderdelen van Shimano en Bafang. Deze gerenommeerde merken zijn een begrip in de fietsenbranche en bieden de kwaliteit die wij wensen voor onze elektrische fatbike.

Hydraulische schijfremmen

Omdat al onze fatbikes over een krachtige elektromotor beschikken mogen goede remmen natuurlijk niet ontbreken. Al onze fatbikes zijn standaard uitgerust met krachtige schijfremmen zodat u in iedere situatie snel tot stilstand komt. Goede remmen zijn een must op een e-fatbike.

Brede banden voor hoog comfort en perfecte wegligging

Onze fietsen hebben banden met een breedte van vier inch oftewel tien cm. Dit geeft extra dempend vermogen op onze fatbikes, omdat de bandenspanning lager is dan een fiets met normale banden. Dit dempend vermogen vertaalt zich in een extra comfortabele rijervaring op onze fatbike .

Retro verlichting

Een prachtige led-voorlamp voorzien van een mooie ledring en twee standen is gemonteerd op onze fatbike. Een remlicht is geïntegreerd in het achterlicht.

All weather spatborden

Aluminium voor- en achterspatborden zijn gemonteerd op al onze fatbike modellen.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

1info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic fatbike?