Breeze Special

Astonic breeze special fatbike

€ 2999,-

De fatbike met lagere instap

De Astonic Breeze Special heeft een lagere instap dan de gewone Breeze. Op de Special stap je nog makkelijker op.  Bij de Breeze Special fatbike hebben wij de middenstang gebogen zodat de fiets een wat zachter uiterlijk krijgt en je op kunt stappen zonder je been over het zadel te gooien. 

In hoogte verstelbare urban Fatbike

De Astonic Breeze Special urban fatbike heeft naast een lagere instap een in hoogte verstelbaar zadel en stuur. Doordat dit model is aan te passen in hoogte is deze elektrische urban fatbike geschikt voor personen van 140 cm tot 175 cm. En sinds mei 2023 is ook de Breeze special verkrijgbaar in een grotere framemaat perfect voor mensen vanaf 175 cm tot ruim over de 200cm. Ook dit model is standaard voorzien van een luchtgeveerde voorvork en een heerlijk comfortabel zadel.

De Breeze Special is enkel verkrijgbaar met een 250 watt achternaaf motor, je kunt geheel ontzorgd met deze urban e-fatbike de weg op. De maximale snelheid van de Breeze Special is 25 km/u die je makkelijk afleest van het kleurendisplay, voorzien van een usb-poort om je smartphone op te laden.

Kortom: alle luxe waar Astonic fietsen met dikke banden om bekend staan, met een ander uiterlijk!

Ontwikkeling van de Breeze

De Astonic Breeze fatbike is ontwikkeld met oog op onze twee jongens, zij vonden onze Astonic Earth fatbikes zo geweldig dat ze zelf wilden rijden en niet langer voor- en achterop mee wilden rijden. Helaas waren zij nog niet groot genoeg om veilig op een Astonic Earth te stappen. Terwijl ze Roel zagen lassen en frezen in de werkplaats vroegen ze steeds vaker om een eigen fiets. Omdat wij al bezig waren met het ontwikkelen van een nieuw model hebben we toch eerst een prototype gemaakt van de Breeze fatbike speciaal geschikt voor mensen vanaf 140 cm. Omdat wij alles groot maken (afgestemd op onze eigen lengte) kwam ook het eerste prototype van de Breeze te hoog uit. Bij het tweede prototype kwamen we beter uit en de jongens konden hun hart ophalen! In de kleuren Signal Orange, Ocean Blue , Vintage Pink en Graphite Black slijten zij nu vele kilometers op hun Astonic Breeze fatbikes.

De Breeze fatbike: ook voor volwassenen
Hoewel de Breeze is ontwikkeld met oog op onze twee jongens, hebben we tijdens het ontwikkelproces rekening gehouden met volwassenen voor wie onze Earth-modellen te hoog zijn. De Breeze is dus zeker niet alleen een kinderfiets; volwassenen kunnen met dit model ook perfect uit de voeten, vooral omdat zadel en stuur zijn in te stellen op je eigen lengte! Omdat we extreem veel mensen ontvingen die de Breeze fantastisch vonden, maar voor lange mensen net iets aan de kleine kant hebben we sinds kort de Breeze Special Sky High geproduceerd en zelfs voordat we hem konden lanceren rijden er al Breeze Sky High modellen op de weg! De Breeze is voorzien van de luxe die je van Astonic gewend bent, dus ook deze fietsen worden compleet geleverd met spatborden en luchtgeveerde voorvork. Ze worden geheel gemonteerd geleverd, zodat ook bij de Breeze geldt: het enige wat jij moet doen is opstappen en genieten!

Astonic Breeze Special Fatbike
 € 2.999,-

Ben je op zoek naar iets speciaals? De Astonic Breeze Special is dankzij zijn knalkleuren een echte blikvanger.

20230517 ASTONIC 59

Astonic Breeze Special Sky High Fatbike
 € 3.599,-

Nu ook verkrijgbaar in een grotere framemaat. De Breeze special Sky high, meer comfort en zeer praktisch!

Earth Extended

Vanaf € 2.780,-

Earth Special

Specs

Onze Breeze is leverbaar in vier verschillende matte kleuren: Signal Orange, Ocean Blue, Vintage Pink en Graphite Black. Met de Astonic-logo's in glanzend zwart is deze Breeze urban e-fatbike een echte eyecatcher waarmee je zeker hoofden laat draaien. De Breeze word volledig gemonteerd geleverd.

Luchtgeveerde voorvork

De geveerde voorvork op onze e-fatbike zorgt voor meer rijcomfort en geeft extra demping. Ga je met je stoere elektrische fatbike vaak off-road, dan kun je de luchtgeveerde voorvork instellen  zodat er meer demping ontstaat. Dit zorgt voor meer comfort tijdens de ritten op onze fatbikes.

Geheel aluminium frame

We hebben er bewust voor gekozen onze fatbike geheel van aluminium te maken. Hoewel dit het productieproces van onze fatbikes bemoeilijkt geeft het extreme stevigheid aan de fatbike. Ook zorgt het er voor dat jouw stoere elektrische fatbike vrij blijft van roest.  Natuurlijk is aluminium lichter. Dit maakt onze fatbike een stuk handzamer en is hij goed mee te nemen op je fietsdrager. Met een gewicht van zo'n 23kg is het de perfecte e-fatbike om mee te nemen op vakantie.

Hoogwaardige onderdelen van Shimano en Bafang

Omdat alleen het beste goed genoeg is voor onze fatbikes hebben we onze fatbike voorzien van hoogwaardige materialen en onderdelen. We gebruiken voornamelijk onderdelen van Shimano en Bafang. Deze gerenommeerde merken zijn een begrip in de fietsenbranch en bieden de kwaliteit die wij wensen voor onze elektrische fatbike.

Hydraulische schijfremmen

Omdat al onze fatbikes over een krachtige elektromotor beschikken mogen goede remmen natuurlijk niet ontbreken. Al onze fatbikes zijn standaard uitgerust met krachtige schijfremmen zodat u in iedere situatie snel tot stilstand komt. Goede remmen zijn een must op een e-fatbike.

Brede banden voor hoog comfort en perfecte wegligging

Een fiets met brede banden heeft extra dempend vermogen omdat de bandenspanning lager is dan een fiets met normale banden. Dit dempend vermogen vertaalt zich in een extra comfortabele rijervaring.

Dankzij het grotere contactoppervlak van de banden met de weg zijn de fatbikes zeer stabiel op verschillende ondergrond.

Een complete urban e-bike met:

  • voor- en achterlicht
  • spatbordenset
  • standaard
  • 16Ah accu

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic fatbike?