Breeze Sky High

20230517 ASTONIC 117

Astonic breeze Sky High

€ 3599,-

E-Fatbike Breeze in hogere framemaat

De Astonic Breeze Sky High heeft een groter farme, waardoor deze zeer hoog comfort biedt, daarnaast is dit model zeer praktisch door de opties om boodschappen tassen en kinderzitjes te plaatsen op een optionele bagagedrager.

We hebben er voor gekozen om ook bij dit model de bovenste buis te buigen om een meer Harley Davidson of cruiser look te realiseren. Daarnaast stap je makkelijker op door de gebogen buis, dus ook als je een voor en achterzitje plaatst behoud je het hoogst mogelijke comfort! 

E-Fatbike in hoogte verstelbaar

De Astonic Breeze Sky High is net als zijn kleine broertje volledig naar wens in te stellen met het zadel en stuur. Door de ergonomische houding op deze bike is hij ook uitermate geschikt voor mensen met rug, schouder of nek klachten. 

Ook dit model is standaard voorzien van een luchtgeveerde voorvork en een heerlijk comfortabel zadel. Daarnaast leveren we standaard banden van Vee tire in combinatie met bredere spatborden op deez bike om de look compleet te maken. Anders dan zijn kleine broertje hebben we deze bike weer voorzien met onze retro koplamp met onze signatuur "A" ledring wel bekend van onze Earth modellen.

De Breeze Sky High is inmiddels onze persoonlijke favoriet en legt de lat hoog voor de ontwikkeling van een eventueel nieuw model!

Ontwikkeling van de Breeze Sky High

Omdat wij van mening zijn dat ook bij Fatbikes framematen horen en wij onze frames geheel met de hand in Nederland produceren. Was het na de lancering van de Breeze al snel duidelijk door de reacties die wij ontvingen dat ook deze bike in een grotere Framemaat gemaakt moest worden. Hoewel Roel al bezig was met het ontwikkelen van een totaal nieuw model hebben we gezammelijk besloten dat het hebben van Framematen waardevoller is dan een nieuw model uitbrengen. Het begin van het nieuwe model werd aan de muur gehangen en moest wachten tot later. De focus van Roel werd op de Breeze Sky High gelegd en al snel was deze ook klaar om geproduceerd te worden. 

Helaas verliep niet alles zonder slag of stoot en moesten we ontzettend lang wachten op de levering van het aluminium, waarna Roel moest lassen en de coater ze van een kleurtje mocht voorzien waarna het monteren begon en we net op tijd 6 Breeze Sky High modellen af kregen voor de lancering van dit model!

Beschikbaar in vier prachtige kleuren en van de hoogst mogelijke kwaliteit presenteren wij jullie dit model met trots!

20230517 ASTONIC 59

Astonic Breeze Sky High Fatbike
 € 3.599,-

Nu ook verkrijgbaar in een grotere framemaat. De Breeze Sky high, meer comfort en zeer praktische E-Fatbike!

Earth Extended

Vanaf € 2.780,-

Earth Special

20230517 ASTONIC 113

Specs

Onze Breeze is leverbaar in vier verschillende matte kleuren! Met de Astonic-logo's in glanzend zwart is deze Breeze urban e-fatbike een echte eyecatcher waarmee je zeker hoofden laat draaien. De Breeze word volledig gemonteerd geleverd.

Luchtgeveerde voorvork

De geveerde voorvork op onze e-fatbike zorgt voor meer rijcomfort en geeft extra demping. Ga je met je stoere elektrische fatbike vaak off-road, dan kun je de luchtgeveerde voorvork instellen  zodat er meer demping ontstaat. Dit zorgt voor meer comfort tijdens de ritten op onze fatbikes.

Geheel aluminium frame

We hebben er bewust voor gekozen onze fatbike geheel van aluminium te maken. Hoewel dit het productieproces van onze fatbikes bemoeilijkt geeft het extreme stevigheid aan de fatbike. Ook zorgt het er voor dat jouw stoere elektrische fatbike vrij blijft van roest.  Natuurlijk is aluminium lichter. Dit maakt onze fatbike een stuk handzamer en is hij goed mee te nemen op je fietsdrager. Met een gewicht van zo'n 23kg is het de perfecte e-fatbike om mee te nemen op vakantie.

Hoogwaardige onderdelen van Shimano en Bafang

Omdat alleen het beste goed genoeg is voor onze fatbikes hebben we onze fatbike voorzien van hoogwaardige materialen en onderdelen. We gebruiken voornamelijk onderdelen van Shimano en Bafang. Deze gerenommeerde merken zijn een begrip in de fietsenbranch en bieden de kwaliteit die wij wensen voor onze elektrische fatbike.

Hydraulische schijfremmen

Omdat al onze fatbikes over een krachtige elektromotor beschikken mogen goede remmen natuurlijk niet ontbreken. Al onze fatbikes zijn standaard uitgerust met krachtige schijfremmen zodat u in iedere situatie snel tot stilstand komt. Goede remmen zijn een must op een e-fatbike.

Brede banden voor hoog comfort en perfecte wegligging

Een fiets met brede banden heeft extra dempend vermogen omdat de bandenspanning lager is dan een fiets met normale banden. Dit dempend vermogen vertaalt zich in een extra comfortabele rijervaring.

Dankzij het grotere contactoppervlak van de banden met de weg zijn de fatbikes zeer stabiel op verschillende ondergrond.

Een complete urban e-bike met:

  • voor- en achterlicht
  • spatbordenset
  • standaard
  • 16Ah accu

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

1info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic fatbike?