Astonic Breeze

breeze fatbike

vanaf € 2.999,-

De "urban fatbike" met een in hoogte verstelbaar frame

De Astonic Breeze is geheel in hoogte verstelbaar, ook is het stuur aan te passen aan je persoonlijke wensen. Doordat dit fatbike-model is aan te passen in hoogte, is deze elektrische fatbike geschikt voor personen van 140 cm tot 200 cm. Ook dit model is standaard voorzien van een luchtgeveerde voorvork en een comfortabel zadel. De dikke aluminium buizen en de kabels die door het frame lopen geven deze fatbike een luxe uitstraling.

De Breeze is enkel verkrijgbaar met een 250 watt achternaafmotor. Met deze e-fatbike kun je zonder poespas de weg op. De maximale snelheid van de Breeze is 25 km/u. Je snelheid lees je makkelijk af van het kleurendisplay. Dit display heeft een usb-poort om je smartphone op te laden. De Breeze wordt geleverd met een LG 16Ah accu waarmee je 40 tot 80 km aflegt.

De Astonic Breeze: alle luxe waar Astonic fietsen met dikke banden om bekend staan, maar met een ander uiterlijk.

E -fatbike geinspireed op een BMX frame

De Astonic Breeze fatbike is ontwikkeld met oog op onze twee jongens, zij vonden onze Astonic Earth fatbikes zo geweldig dat ze zelf wilden rijden en niet langer voor- en achterop mee wilden rijden. Helaas waren zij nog niet groot genoeg om veilig op een Astonic Earth te stappen. Terwijl ze Roel zagen lassen en frezen in de werkplaats vroegen ze steeds vaker om een eigen fiets. Omdat wij al bezig waren met het ontwikkelen van een nieuw model hebben we toch eerst een prototype gemaakt van de Breeze fatbike speciaal geschikt voor mensen vanaf 140 cm. Omdat wij alles groot maken (afgestemd op onze eigen lengte) kwam ook het eerste prototype van de Breeze te hoog uit. Bij het tweede prototype kwamen we beter uit en de jongens konden hun hart ophalen! In de kleuren Signal Orange, Sky Blue , Vintage Pink en Graphite Black slijten zij nu vele kilometers op hun Astonic Breeze fatbikes.

Astonic Breeze fatbike ook voor volwassenen

Hoewel de Breeze is ontwikkeld met oog op onze twee jongens, hebben we tijdens het ontwikkelproces rekening gehouden met volwassenen voor wie onze Earth-modellen te hoog zijn. De Breeze is dus zeker niet alleen een kinderfiets; volwassenen kunnen met dit model ook perfect uit de voeten, vooral omdat zadel en stuur zijn in te stellen op je eigen lengte! De Breeze is voorzien van de luxe die je van Astonic gewend bent, dus ook deze fietsen worden compleet geleverd met spatborden en luchtgeveerde voorvork. Ze worden geheel gemonteerd geleverd, zodat ook bij de Breeze geldt: het enige wat jij moet doen is opstappen en genieten!

Astonic Breeze
 € 2.999,-

De Astonic Breeze is dankzij zijn knalkleuren een echte blikvanger. Met zijn sportieve looks en verstelbaar zadel nog meer fun en vrijheid!

Astonic Breeze Special
 € 2.999,-

Ben je op zoek naar iets speciaals? De Astonic Breeze Special is dankzij zijn knalkleuren en lage instap een echte blikvanger.

Astonic Breeze Sky High 
 € 3.599,-

De Astonic Breeze Sky High , met zijn lage instap en grote framemaat het hoogst mogelijke comfort voor lange mensen.

Earth Extended

Vanaf € 2.780,-

Earth Special

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

1info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic fatbike?