16 mei 2022

Voordelen van op de E-fatbike naar uw werk 

 Fietsen naar je werk vermoeiend? Niet met een Astonic Fatbike! 

Met de krachtige achternaafmotor kost rijden op een Astonic E-fatbike totaal geen inspanning. Zelfs in de zomer kom jij zonder zweet op je werk. Geen moeite, geen zweet, enkel gemak en moeiteloos wegtikkende kilometers. 

Gewoon goed voor je! 

We zitten te veel. We zitten op kantoor, we zitten in de auto en we zitten ’s avonds voor de televisie. Het menselijk lichaam is hier niet voor gemaakt, het vele zitten resulteert in een toename van rugklachten. We kunnen concluderen dat we vaak minder bewegen dan goed voor ons zou zijn. 

Fietsen op een fatbike is geestelijke ontspanning 

Uit onderzoek blijkt dat de fietsende mens minder stress ervaart. Fiets je regelmatig naar werk, dan heb je ook in creatief opzicht de wind mee. Op de fatbike maak je je hoofd leeg voor en na de werkdag; het biedt je gelegenheid te genieten van je omgeving. 

 Steeds meer mensen stappen op de e-fatbike 

Jaarlijks fietsen we met z’n allen vijftien miljard kilometer. Het grootste deel daarvan is recreatief, maar ook voor woon-werkverkeer verkiezen steeds meer mensen de elektrische tweewieler boven de auto of de trein. Klinkt fietsen naar werk als een onhaalbare kaart? Het is beter te doen dan je denkt! Zeker op een e-fatbike is fietsen van en naar werk een waar genot. 

Met de elektrische fatbike ben je sneller 

Een e-bike is natuurlijk sneller dan een gewone fiets. En op veel trajecten zelfs sneller dan je auto! Wat blijkt? Voor 27 procent van het woon-werkverkeer is een e-bike sneller dan je vertrouwde benzine-slurpende bolide. Woon je binnen tien kilometer van werk, dan brengt een e-fatbike jou in 56 procent van de gevallen sneller waar je moet zijn. Zelfs als je verder weg woont is een elektrische fatbike in 29 procent van de gevallen nog steeds sneller.  

File? Wachten op de trein? Dacht het niet! 

In veel gevallen ben je met een e-fatbike een stuk sneller op je werk én eerder weer thuis. Waar je met de auto of in het openbaar vervoer vertraging op kan lopen, is dit met een elektrische fiets natuurlijk niet het geval. Kortom, nooit meer te laat aankomen op de plaats van bestemming? Kies voor een e-fatbike! 

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic fatbike?