10 oktober 2022

Klant specifieke wensen voor je fatbike

Bij Astonic vinden wij het heel normaal om onze fietsen aan te passen naar de wensen van de klant, immers een Fatbike hoort exact te passen bij jouw lifestyle. Met een fiets die precies aangepast kan worden naar jouw eigen wensen beleef je veel meer plezier en pak je veel vaker. Omdat wij dit heel normaal vinden maar dat normaliter niet tot de mogelijkheden behoort, lichten we in dit artikel toe wat je allemaal zou kunnen aanpassen aan onze basis lijn Fatbikes bestaand uit de Earth en Breeze Fatbikes.

je eigen kleur kiezen op je fatbike

Naast de vier standaard kleuren die we aanbieden, wat overigens al meer is als veel andere bekende Fatbike merken, bieden wij ook de mogelijkheid je fiets te voorzien van een geheel eigen gekozen kleur. Omdat wij onze frames in Nederland produceren houden wij altijd wat frames op voorraad die nog niet voorzien zijn van een kleurtje, deze houden we apart voor klanten die graag een eigen kleur  kiezen voor hun fiets. Natuurlijk kunnen we deze Fietsen niet binnen onze normale 7 dagen termijn leveren, kies je voor coaten in één  ral kleur dan leveren we jouw eigen Astonic fatbike nog binnen een snelle 6 tot 8 weken.

Huisstijl of uniek spuitwerk op je Fatbike

Ook lenen deze kale fiets frames zich fantastisch om te voorzien van je bedrijfskleuren zodat deze E-fatbikes een prachtige marketing eyecatcher vormen op de weg. Natuurlijk behoort geheel uniek design met spuitwerk tot de mogelijkheden om jouw Astonic geheel persoonlijk te maken.

wissel onderdelen van verschillende fatbike modellen

Omdat wij alle onderdelen los op de plank hebben liggen biedt dit de mogelijkheid om onderdelen van de verschillende modellen te wisselen. Een Breeze fatbike voorzien met het stuur of de lamp van de Earth Fatbikes is geen enkel probleem.

Andere onderdelen op je Fatbike laten plaatsen

Ook kan je er voor kiezen om de trapsensor te wisselen met een torqsensor hierdoor krijg je een totaal andere rijervaring op je Fatbike.  Heb je andere onderdelen die je graag aan zou willen passen zoals je versnellingsbediening, schermpje, zadel, kettingkast of spatborden dan behoort dit allemaal tot de mogelijkheden, samen  met jouw kijken we wat je wensen zijn en monteren  de gekozen accessoires op je fiets, omdat we onderdelen op de plank houden betaal je enkel het verschil tussen deze onderdelen, vele malen voordeliger als achteraf onderdelen gaan vervangen dus!

Klant specifieke wensen

mail ons je wensen en we laten je de mogelijkheden weten

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

1info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic fatbike?