26 September 2022

Kan jij onze Fatbikes viraal laten gaan op TikTok?

Heeey, jij daar! Wil jij deel uitmaken van ons Fatbike avontuur?

Ben jij creatief op TikTok, ken jij alle trending hashtags?

Ben jij ijzersterk in het neerzetten van toffe TikTok filmpjes en weet jij wat er nodig is mensen te binden aan een account?

Lijkt het jou leuk om de mogelijkheden voor Astonic te bekijken om ons te onderscheiden van andere fatbike merken? Kun jij onze doelgroep vinden, binden en boeien? Je kunt TikTok gebruiken om ons merk te versterken. Laat de volgers kennis maken met de USP van Astonic.

Denk jij altijd in mogelijkheden en zou je het te gek vinden je stempel te zetten op ons Astonic e-rides TikTokaccount? Dan zoeken wij jou om onze Fatbikes neer te gaan zetten!

Wat ga je doen?

Je gaat zelfstandig aan de gang met het realiseren van TikTok filmpjes van onze fatbikes. Natuurlijk stellen wij onze Fatbikes ter beschikking zodat jij de tofste filmpjes kan schieten. We denken graag met je mee tijdens het creëren van content en stellen de middelen beschikbaar die nodig zijn om onze fatbikes goed op beeld te krijgen.

Aan de hand van een kalender die parallel loopt met onze andere sociale kanalen ga jij kijken hoe je deze onderwerpen leuk neer kan zetten op TikTok. Je plaatst meerdere malen per week content en je reageert op volgers.

Wat heb je in huis?

 Jij bent een creatieve duizendpoot die van aanpakken weet. TikTok kent voor jou geen geheimen en je volgt de trending hashtags op de voet. Je denkt in oplossingen en bent niet bang om nieuwe dingen uit te proberen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en weet op een vlotte manier de interesse te wekken van de juiste doelgroep. Met jouw teksten en content zet je het TikTokaccount van Astonic  op de kaart.

Waarom Astonic?

Bij Astonic maak je deel uit van een klein team met een grote passie voor het ontwikkelen van Fatbikes. Astonic is een startup die zijn fatbikes in Nederland ontwikkelt. Samen met de eigenaren kun jij het bedrijf laten groeien en draag je bij aan naamsbekendheid. We bieden jou een uitdagende flexibele stageplek of bijbaan waarbij je veel creatieve vrijheid krijgt en natuurlijk krijg je een Fatbike in bruikleen. Je hebt de mogelijkheid om je werk zelf in te delen en krijgt alle ruimte voor creativiteit en zelfstandigheid. Het aantal uren en ook het thuiswerken zijn bespreekbaar zodat deze goed aansluiten bij je rooster van school.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

- Content maakt en edit

- Content distribueert op TikTok en eventueel Youtube

- Content optimaliseert, zodat we zoveel mogelijk aandacht ermee trekken (en hopelijk viral gaan)

- woont in de regio Gorinchem

- stage wil lopen in een jong dynamisch bedrijf

Wat we je aanbieden:

 - Werktijden in overleg

- Stagevergoeding naar prestatie of uurloon in overleg, afhankelijk van leeftijd en ervaring

- Je mag gebruik maken van onze camera. Kun je met een drone vliegen, dan mag je deze ook gebruiken voor het schieten van content.

- Bruikleen van een Fatbike ten tijde van je stage of bijbaan.

 Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan direct, want wij kunnen jouw hulp goed gebruiken om ons TikTok-account  te lanceren.

Stuur je sollicitatie naar anneke@astonic-rides.nl

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

1info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic fatbike?