05 juni 2023

Een e-fatbike met kinderzitjes

E Fatbike ASTONIC 1 (69)

De grotere e-fatbike nu ook met kinderzitjes

Zoals jullie hebben kunnen lezen hebben we ons laatste model, de Breeze, ook in een grote framemaat uitgebracht. Ook onze Sky High modellen zijn uit te rusten met goedgekeurde en veilige kinderzitjes.

De enige e-fatbike met kinderzitjes

Astonic ontwerpt fatbikes met oog op het hele gezin en zoekt daarbij constant naar verbeteringen en opties zodat het hele gezin kan genieten van onze e-fatbikes. Ook op onze Breeze-modellen passen zowel een voor- als een achterzitje. We hebben even gezocht naar de juiste bagagedrager, maar die is gevonden en dus ook op de Breeze en de Breeze Sky High met grote framemaat stap jij veilig op je fatbike van Astonic!

E-fatbike met opties tot volwassen leeftijd

Omdat wij constant innoveren en ontwikkelen kun je met onze Astonic Earth modellen zelfs tot volwassen leeftijd accessoires toepassen die geschikt zijn voor de leeftijd van je kids op dat moment. Groeien ze uit het stoeltje, dan zijn er voetsteuntjes en passagierszadeltjes, veilig en passend per leeftijd. Wil je samen op datenight, ruil je de kinderzitjes voor een passagierszadel met voetsteunen en samen cruise je tot in de late uurtjes gezellig op je Astonic! Deze opties gelden voor zowel de Earth Extended als de Earth Extended Sky High.

Dé e-fatbike om van te genieten samen met het gezin

Terwijl de wind door je haren waait, zou je de kids nooit meer hoeven motiveren om met je op de fiets te stappen. Zelfs de minder gemotiveerde kinderen (lees: pubers) genieten van een tochtje op een Astonic en zo brengen onze fatbikes gezinnen dichter bij elkaar! 

 "It doesn't matter where you're going, it's who you've got beside you!"

E Fatbike ASTONIC 214 (9)

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic fatbike?