23 januari  2023

Astonic Fatbikes in Duitsland

Een bevlogen fatbikespecialist

Toen wij Benjamin van Bike Schmiede Pellemeier, gevestigd in Lienen Duitsland ontmoetten, was één ding gelijk duidelijk: hij is net zo bevlogen en gepassioneerd over fatbikes als wij. Hoewel wij nooit de ambitie hebben gehad om buiten Nederland te groeien, heeft deze man zoveel kunde en passie dat wij geen seconde twijfelden hem een warm welkom te geven in onze Astonic familie!

Benjamin werkt vanaf het begin met de fatbikes van Urban Drivestyle. Als er iemand is die weet hoe een fatbike in elkaar moet zitten, dan is het Benjamin wel.

Enthousiast over fatbikes van Astonic

Natuurlijk ontvingen we hem graag in onze Astonic shop. Tijdens onze gesprekken waren er veel raakvlakken en ondanks de taalbarrière spatte de bevlogenheid voor fatbikes ervan af. Deze man die belachelijk veel expertise bezit en al vanaf de start meedraait in de fatbikewereld, was zeer te spreken over onze modellen. Dit was voor ons een fantastisch compliment en een bevestiging dat wat wij bouwen qua comfort, kwaliteit en ergonomie zo goed is als wij zelf vermoedden.

Positief over gebruikte onderdelen op de Astonic fatbikes

Ook was hij zeer te spreken over de hoogwaardige onderdelen die wij op onze fatbikes gebruiken. Er gaat geen jaar voorbij of we vervangen onderdelen door betere uitvoeringen. Omdat wij altijd streven naar de beste fatbike met een zo lang mogelijke levensduur, kijken we naar verbetering van de kleinste onderdelen zoals afdekdopjes tot de grootste belangrijkste componenten zoals motor, display en tandwielen. Natuurlijk ontvingen wij deze erkenning maar wat graag en motiveert dit ons om op deze koers door te pakken.

Custom Fatbikes

Benjamin vindt het (net als wij) fantastisch om fatbikes te customizen en wij verwachten veel Astonic creaties voorbij te zien komen. De custom ontwerpen die hij heeft gemaakt met de fatbikes van Urban Drivestyle tonen een grote creatieve vaardigheid, expertise en een tikkeltje eigenwijsheid.

Kortom: Bike Schmiede Pellemeier is de 'place to be' voor Duitse fatbike-fanaten!

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic fatbike?