Evolution

Custom made E Fatbike (76)

HANDMADE MAATWERK

Premium E-Ride met riemaandrijving

De Astonic Breeze Evolution is wat betreft het frame geinspreerd op de Breeze, toch heeft deze E-bike een totaal andere rijbeleving. Voorzien van een middenmotor in combinatie met een Carbon riem van Gates is dit model alleen gemaakt voor sommige onder ons! De riemaandrijving van een gerenomeerd merk in combinatie met de middenmotor laten de rijbeleving me. Afhankelijk van de dikkte banden bied dit model E-Ride in combinatie met de carbon belt ultiem comfort en plezier!

Custom made E-ride

Bij onze eerder uitgebracht modelen zijn al ontzettend veel opties aan te passen aan je eigen wens. Waar andere merken dit als Custom made benoemen is dit bij ons de "basis" lijn. Met de Breeze Evolution zetten we de eerste stap naar onze  "creator" lijn. Deze E-rides zijn bijna volledig af te stemmen op je eigen wensen wat betreft motor, aandrijving en merk onderdelen. Ook wat betreft de look heb je veel inspraak, wens je een subtile look of ga je voor ruig? 

Uitzonderlijke specs op de Breeze Evolution

  • IHG: Voor de Breeze Evolution hebben we naast riemaandrijving gekozen voor internal geared hub. Dit betekent dat de 5 versnellingen zich in de achternaaf bevinden, dit heeft als grote voordeel dat de versnellingen afgeschermd van vuil zijn en er geen derailleur uitsteekt op de E-ride. Het schakkelen voelt wat meer als rijden op een schakkelbrommer en vereist wat kunde, deze bike is ontwikkeld speciaal voor de mensen die houden van motrrijden en avontuur!
  •  Magura remmen: de remmen van Magura stonden al lang op onze wenslijst, hiermee bereiken we een geheel ander niveau. Onze eerder verschenen E-rides zijn al van een hoger segment als onze collega's op de bike markt maar met de specs op de Breeze Evolution hebben wij onszelf overtroffen. De remmen van Magura dragen hier zeker aan bij, meer stopkracht, ultiem gevoel, meer opties en persoonlijke instellingen resulteren samen met de middenmotor en de riemaandrijving in de perfecte fietsbeleving alleen bedoeld voor sommige onder ons.
  • Upside down fork: op de Breeze Evolution hebben we een omgekeerde voorvork geplaatst, deze resulteerd in een stabielere wegligging op ruig terrein en biedt meer demping. Daarnaast zijn er meer instelmogelijkheden zodat je de vork aanpast aan het terrein waar je je op bevindt.
  • Full suspesion: De E-Ride is voorzien van een geveerde zadelpen en heeft op deze manier voor en achtervering. Perfecte demping op ieder terrein!

Dit zijn de opties die standaard geleverd worden op de Breeze Evoluition, maar heb je andere wensen? Samen met jou bekijken wij je wenslijst en realiseren de perfecte creatie!

Door de vele opties op de Breeze Evolution is deze niet bestelbaar in de shop maar enkel samen te stellen op locatie. Tijdens een uigebreide testrit bespreken we al je wensen en gaan we aan de slag met het samenstellen van jou Breeze Evolution. We bekijken de kleurkeuze, en ieder component van verlichting tot de lengte van de remhendel lopen we samen door. 

Onze Breeze Evolution testen en samenstellen? Op afspraak ben je van harte welkom bij ons in Spijk. Omdat we deze E-ride geheel maken op aanvraag hanteren wij een levertijd die afhangt van je wensen, na de keuze van componenten krijg je uitsluitsel over de levertijd.

Earth Extended

Vanaf € 2.780,-

Earth Special

E-Fatbike met riemaandrijving-ASTONIC (607)

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?