14 mei 2021

'Een Astonic is veel leuker én stoerder!'

E-Fatbike Winnaars Astonic

Winnaars

Noömy Zuil uit Utrecht was de gelukkige die twee Astonic e-bikes ter beschikking kreeg om een dag lang de Loonse en Drunense Duinen te verkennen! Zij vroeg haar vader Reynold of hij met haar mee wilde: die bedacht zich geen moment en zo stapten zij zaterdag 8 mei op onze ‘Astonics’!

Noömy had op social media onze winactie geliked en gedeeld. Zij werd gekozen uit de inzendingen en ze mocht iemand meenemen. Reynold: “Ik vind het sowieso hartstikke leuk dingen met mijn dochter te ondernemen. Daarbij hou ik ook van fietsen; dit was dus een ideale gelegenheid!”

Chopper zadels

Reynold vervolgt: “Op het parkeerterrein stond een grote pick-up truck op ons te wachten, met daarin twee kakelverse Astonic e-bikes: wat een stoere fietsen! Met de chopper zadels lijken het wel brommers. Het scheelt weinig, want het fietsen gaat door de elektrische ondersteuning erg soepel!” Reynold: “We hebben uitleg gekregen hoe de ‘Astonics’ werken: de trapondersteuning, opletten met plotseling remmen en de functie van de knoppen. Op het stuur van Noömy was een picknickkleed gebonden, en met een rugzak vol lekkernijen konden we op pad!”

Schitterende omgeving

Reynold: “In het begin was het even wennen en hebben we voorzichtig gedaan, maar we hadden de smaak al snel te pakken! We zijn begonnen op de bospaden en kwamen via de knooppunten in de fietsroute zelfs bij De Efteling uit. Zonder veel moeite ga je gemakkelijk vooruit. We hebben wel zo’n veertig kilometer afgelegd! Wat een schitterende omgeving is het daar, trouwens!”

Picknick

“Het voelt als tussen fietsen en tuffen in”, gaat Reynold verder. “We hebben zelfs een stuk van het mountainbike-parcours meegepikt. Hartstikke leuk: heuveltje op, heuveltje af en korte bochten…” Reynold: “We hebben het picknickkleed op een bankje uitgespreid en genoten van de inhoud van de rugzak. Er waren verse broodjes, sap en vers fruit. Prima verzorgd!”

Relaxed

Reynold: “Een Astonic e-bike is veel leuker én stoerder dan een ‘gewone’ elektrische fiets. Het is leuk om een dag op te toeren, zoals wij hebben gedaan. Maar ik kan me ook voorstellen dat ze prima geschikt zijn voor school- of woon-werkverkeer! Door het lange zadel zit je er heel relaxed op: het is een belevenis, een verhaal. En omdat het elektrische fietsen zijn, wordt het milieu niet belast. Deze ervaring deel ik graag met andere mensen. Wij hebben een hartstikke leuke dag gehad!”

Wil jij ook het ‘verhaal’ van onze Astonic e-bikes beleven? Neem dan contact met ons op via 0183-201043.

Follow us

Stay tuned for the latest developments and new models.

Contact

We can be reached by phone Monday through Saturday between 9:00 and 21:00. You can also send us an e-mail. 

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Best E-Fatbike dutch design

What can we do for you?

Do you have a question about our e-rides, about your order, or do you have special requests?